BETALEN IN TERMIJNEN? Nu mogelijk met IN3!

Registreren zakelijk

b2b

Zakelijk inkopen

Bent u interieurbouwer, timmerman, restaurant of andere koper op zakelijk gebied? Dan bent u bij Alles Industrieel op de juiste plek! Wij kunnen onder andere continuïteit, snel leveren en de scherpste prijzen van Benelux aanbieden. Voor grotere afnames of het zakelijke kopen kunt u ook contact opnemen met onze zakelijke afdeling (derek@allesindustrieel.nl). Omdat wij werken met real-time voorraden, daardoor kunnen wij het bestel- en leveringsproces voor u versnellen.

Zowel de particuliere- als zakelijke klant kunnen eenvoudig een account aanmaken, om vervolgens simpel en overzichtelijk je bestelling door te geven. U krijgt na elke bestelling direct de factuur doorgemaild. Wij hebben een bezorgtermijn van 5 werkdagen, bij grotere afnames kan het zijn dat wij ervoor kiezen om uw bestelling via een transporteur te laten bezorgen (vrachtwagen) bij “kleinere” afnames kan het met de koerier (bus) mee.

Mocht u vragen hebben of afwijkende wensen, stuur ons een mail en wellicht kunnen wij u helpen.

Marketing doeleinden

Marketing doeleinden
Voor alle samenwerkingen op het gebied van marketing kunt u contact opnemen met info@allesindustrieel.nl t.a.v. afdeling marketing. Dit kan zijn voor bijvoorbeeld social-media content, blogs, video’s of andere doeleinden. Vergeet niet om door te geven om wat voor samenwerking het zou moeten gaan en uiteraard uw contact gegevens .

Shopping Cart0

Geen producten in je winkelwagen.