BETALEN IN TERMIJNEN? Nu mogelijk met IN3!

Bezorgen of ophalen

Alles Industrieel is een webshop/ winkel met een eigen showroom en waar je jouw bestelling kan komen afhalen. Onze producten bekijken voordat je tot koop overgaat? Uiteraard is dat mogelijk, wij zijn op afspraak open. Wil je ze na het bekijken alsnog door ons laten bezorgen, ook dat is mogelijk. Afspraak inplannen? Stuur een mailtje naar info@allesindustrieel.nl Afspraak inplannen in het weekend/ ‘s avonds? Ook dat is bij ons mogelijk.

Bezorgkosten

Je bestelling thuis bezorgd hebben? Geen probleem. Wij hanteren de volgende bezorgkosten in Nederland:

Categorie deuren €59,95
Categorie tafelbladen €59,95
Categorie panelen €59,95
Categorie wandplanken €7,50

Voor België:

Categorie deuren €85,-
Categorie tafelbladen €85,-
Categorie panelen €85,-
Categorie wandplanken €7,50

Wat zijn de levertijden?
Wij hebben doorgaans alle producten op voorraad die bij ons online staan, helaas kan het wel eens voorkomen dat we iets toch niet binnen 7 dagen kunnen leveren, in dat geval nemen we contact met je op.
Let op! Vanwege drukte zijn de levertijden tussen de 7 en 14 dagen!

Hoe gaat de levering in z’n werk?
Als je bestelling is geplaatst ontvang je daarover een bevestiging per mail, vervolgens accepteren wij jouw bestelling, na de acceptatie krijg je automatische de factuur toegestuurd. Op het moment dat je bent meegenomen met de planning krijg je daar ook een mail van, en op het moment dat de planning bekend is krijg je een mail van ons wanneer je exact je levering kan verwachten. inclussief een handige track and trace waar je kan zien waar de bezorger rijdt.

Let op!
Onze koeriers leveren de spullen alleen op de begane grond, moeten de producten toch omhoog? Neem even contact met ons op voor een offerte op maat.
De waddeneilanden zijn voor deze prijs uitgesloten, voor levering op de eilanden kan je een transporteur doorgeven waar wij het kunnen afleveren die de oversteek maken. Bijvoorbeeld ‘Vlas transport.

Shopping Cart0

No products in the cart.