Nu nieuw!!! Betalen in 3 termijnen door middel van IN3. TEGEN 0% RENTE!! 

Laagste prijs garantie!
Richt zich ook tot de zakelijke klant!

Retouren

Retouren

RETOUR

Kan ik producten retourneren?

Uiteraard kunt u bij Alles Industrieel ook uw producten retour sturen, u kunt dat onder de volgende voorwaarden doen:
– het product bevindt zich in de originele verpakking en deze verpakking is ongeopend
– u retourneert binnen 14 dagen na aankoop

Hoe kan ik een product retourneren?
Door het formulier in vullen onder aan deze pagina, wij zullen binnen 24 uur bij u terug komen!

Lukt het invullen van het formulier niet? Stuur dan een e-mail naar info@allesindustrieel.nl. Vermeld het volgende in uw mail; ordernummer, naam, contact gegevens en foto’s waarom het product retour moet. 

Kosten van retourneren?
Retourneren buiten de garantie is kosteloos, echter zult u zelf wel een transport moeten regelen, wij kunnen dat voor u ook doen alleen vergoeden wij deze kosten niet. Hulp nodig om een transport te regelen? Stuur even een mailtje naar info@allesindustrieel.nl

GARANTIE

Wanneer valt een product onder garantie?
Ondanks dat Alles Industrieel u de zo hoog mogelijke kwaliteit producten probeert te bieden, kan het natuurlijk gebeuren dat een product kapot gaat. Wanneer dit onverhoopt toch gebeurd, kunt u ons een e-mail sturen. Vermeld in de mail het volgende; ordernummer, naam, contact gegevens en foto’s van wat er niet deugd. 

Alles Industrieel verkoopt veelal producten gemaakt van hout, ons hout wordt zorgvuldig verpakt dat het niet kan gaan “werken”. Wanneer u onze producten uit de plastic sealfolie haalt en u behandeld onze producten niet of niet juist dan kan het zijn dat het hout kan gaan werken, wij geven daar geen garantie op. Uiteraard kunnen wij u wel van advies voorzien, neem hiervoor contact met ons op.

Wat is de garantietermijn?
Wij bieden u een kosteloze garantie termijn aan van 24 maanden!

Shopping Cart0

Winkelwagen