BETALEN IN TERMIJNEN? Nu mogelijk met IN3!

Staallook deur

producten

Staal look deur - Ruit

v.a. €299

Staal look deur - Paneel

v.a. €299

Op zoek naar een stalen look deur of een staal look binnendeur? Alles Industrieel verkoopt binnendeuren geschikt voor thuis én diverse zakelijke toepassingen, zoals voor restaurants, showrooms en kantoren. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor alle benodigde accessoires, waaronder het hang- en sluitwerk.

Kortom, Alles Industrieel is dé one-stop-shop voor stalen look deuren (met of zonder glas) die niet van volledig stalen deuren te onderscheiden zijn. Ontdek ons aanbod en plaats vandaag nog een bestelling!

Binnendeuren geschikt voor verschillende toepassingen

Met een van onze staal look binnendeuren kun je in principe alle kanten op. Zo zijn deze deuren dé manier om je interieur een meer industriële, stoere uitstraling te geven. Daarnaast is een staallook deur bij uitstek geschikt voor gebruik in restaurants, showrooms en op andere plekken – helemaal omdat onze deuren ook gebruikt kunnen worden als schuifdeur of draaideur.

Wat is het verschil tussen een stalen deur een stalen look deur?

Met een van onze stalen look deuren haal je alle voordelen van een stalen deur in huis, maar zonder het torenhoge prijskaartje. Voor de duidelijkheid: de deuren uit ons aanbod zijn ‘stalen look’ deuren, wat inhoudt dat ze alle uiterlijke kenmerken hebben van een stalen deur. Het daadwerkelijke gebruikte materiaal is echter niet staal, maar hoogwaardig eikenhout. Dit materiaal is betaalbaar, lichtgewicht, duurzaam geproduceerd, eenvoudig te bewerken en gaat jarenlang mee. Onze deuren zijn bewerkt en voorzien van een speciale zwarte coating waardoor ze niet meer van stalen deuren te onderscheiden zijn. 

De voordelen van staallook deuren ten opzichte van stalen deuren zijn:

  • Prijs: over het algemeen zijn binnendeuren met een staal look aanzienlijk goedkoper dan volledig stalen deuren;
  • Minder zwaar: en daardoor gemakkelijker te monteren en minder veeleisend wat betreft hang- en sluitwerk;
  • Geen speciale kozijnen nodig: daar waar een stalen deur vaak speciale kozijnen vereist doet een staal look binnendeur dat niet.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Een staal look deur is stukken goedkoper dan een ‘echte’ stalen deur. Onze ‘Italy’ staal look deuren hebben een vanafprijs van €299,- exclusief eventueel deurbeslag.

Een staal look deur, ook wel een steel look deur genoemd, is een deur van eikenhout of een ander materiaal die niet of nauwelijks te onderscheiden is van een echte stalen deur. 

‘Staal look’ deuren zijn goedkoper, lichter en gemakkelijker te bewerken dan volledig stalen deuren. Dankzij het lagere gewicht is een staal look deur bovendien gemakkelijker te plaatsen. Zwaar hang- en sluitwerk of speciale kozijnen zijn niet nodig. 

Staal look deur glas

Onze Italy stalen look deuren

Onze ‘Italy’ stalen look deur is waarschijnlijk precies wat jij zoekt. Deze staallook deur oogt stoer, modern en industrieel, heeft één grote of drie of vier kleinere ruiten, is vervaardigd van hoogwaardig hout en is dankzij zwarte coating nauwelijks van echte stalen deuren te onderscheiden. Ook kun je kiezen voor een van onze paneeldeuren met een staal look. Verder zijn al onze Italy binnendeuren met staal look ook te gebruiken zonder deurklink of hang- en sluitwerk en in combinatie met een industrieel railsysteem.

Staal look deuren op maat laten maken?

Het is gelukkig wel mogelijk om je staal look binnendeur op maat te laten maken bij ons, neem daarvoor contact op met info@allesindustrieel.nl. Dat gezegd: dit is waarschijnlijk ook niet nodig. Onze deuren zijn namelijk verkrijgbaar in verschillende maten (zowel qua breedte als lengte) en met of zonder ruiten, zijn te gebruiken als schuifdeur of draaideur, kunnen worden geleverd als stompe of opdekdeur en vereisen, in tegenstelling tot volledig stalen deur, geen speciale kozijnen.

Vergeet het deurbeslag niet!

De ‘Italy’ stalen look deur is niet geschikt voor standaard deurbeslag. Dit in verband met de zeer smalle stijlen en de panelen van glas van de deuren. Gelukkig kun je bij ons ook terecht voor het benodigde deurbeslag. Dit beslag is uiteraard geheel in zwart uitgevoerd en geheel compatibel met onze staal look binnendeuren.

Shopping Cart0

Geen producten in je winkelwagen.