Vanwege drukte lopen we wat achter met onze klant communicatie en de leveringen. Wij vragen hiervoor om uw begrip!

Laagste prijs garantie!
Richt zich ook tot de zakelijke klant!

Wij zijn wij?

Welkom bij Alles Industrieel!

Wij zijn een online home-and-living winkel (uiteraard kunt u onze showroom op afspraak bezoeken) met de focus op industriële home-and-living producten. Door rechtstreeks bij de bron in te kopen kunnen wij concurreren op het gebied van prijs zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen.  Alles Industrieel is er voor zowel de Belgische als Nederlandse klant. En naast consumenten, bedienen wij zeker ook de zakelijke markt. Vragen over zakelijk inkopen? Stuur ons een mailtje!

Met een houtsoort zoals eiken kiest u ook voor tijdloos, elegant én duurzaam. Eiken is namelijk een houtsoort welke een lange levensduur heeft én makkelijk te bewerken is. Mocht u bijvoorbeeld uw Eiken tafel een andere kleur willen geven, hoeft u geen nieuwe tafel te kopen maar schuurt u de tafel eenvoudig zelf op. Hierna kunt u de tafel weer voorzien van een andere behandeling. Uiteraard kunnen wij u in dat soort situaties ook van advies voorzien.

Heeft u verder nog vragen, dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen. U kunt ons bereiken per mail (binnen 24 uur gegarandeerd reactie), per Whatsapp of ons bereiken via de social media kanalen.

Showroom van Alles Industrieel

Shopping Cart0

Winkelwagen